PAUL.

9 comments

Be prepared for total madness today,  I am going to a concert of Paul McCartney tonight and I am totally freaking out. Ever since my boyfriend booked the tickets as a Valentines day present, I have been looking forward to this so much. In all honesty, I will behave like a teenager, and at some point, I probably will be crying. I know it’s silly, but I’ve been a fan of The Beatles for over ten years now. They’re my alltime favorites, and I can’t imagine that changing anytime soon. Or ever.

Paul is my favorite Beatle. John was just too much of a rebel for me. George was too much into sitars. And Ringo, well, he’s Ringo. I do truly believe that the chemistry between the four of them was crucial. But still, if I had to pick one Beatle, it would be Paul. Somehow, I never thought I’d see him preform. But today is the day I’ll see Sir Paul McCartney in the flesh. Here’s to hoping I won’t have a heart attack before the old man does.

I thought this would be the perfect moment to share some of my favorite band snaps. Oh and by the way, if you’re interested: Shout! by Philip Norman is a biography on the Beatles I really enjoyed (Even though the author is clearly a Lennon kinda guy). Judging on the reviews, it’s apparently a love or hate kind of book, but I found it to be really inspiring. Reads like a novel and I think it’s a decent introduction for those who want to get the basics on the fab four. I may be blinded by my beatlemania, but I think their story is an amazing lesson in perseverance. As you may or may not know, it took quite some time for the fab four to become the band they were. But they never gave up. And thank God for that.

Related posts:

Epiphany of sheerness
Studded Converse Central
Back On The Road

Comments

9
 1. Super leuke foto’s! Zeker in dit weer met een plaatje op de achtergrond, heerlijk. Moeten we eens doen op dat terras van jou! Cocktailtje, zon en The Beatles.

  Written by Marijs on 28 March 2012


 2. CHECK! Sgt. Pepper op de platenspeler & Cocktails! Sounds like a holiday to meeeeee

  Written by Patricia on 28 March 2012


 3. George Harrison was the most good looking one, though!
  Enjoy!

  x Krizia //Shark Attack – Fashion Blog

  Written by Krizia on 28 March 2012


 4. @Krizia: True, and look at what he’s wearing in the video: the coloured trousers and (faux?) fur coat: he’s so 2012 :D

  Written by Patricia on 28 March 2012


 5. Prachtige foto’s! Hun muziek is ook zo tijdloos goed. Ik zie even groen van jaloezie, geniet van het concert! ;-)
  Xo,
  Natalie

  Written by Raspberry Blonde on 28 March 2012


 6. omgggggggggggggg lucky bastard!!!!! hoe was het?? Ik ben WEG van The Beatles! En Pink Floyd en The Who maar die laatsten heb ik al twee keer gezien, dus McCartney is pretty much the holy grail! :D

  Written by annebeth on 31 March 2012


 7. Het was ongelofelijk! Ik ben nog steeds onder de indruk :) Ik was zo nerveus om hem live te zien, want stel dat het een eikel van een vent was, of dat zijn stem niet meer dat was ofzo, dat zou zo veel verpesten voor mij. Ik zou daar echt lang niet goed van zijn. Maar Paul McCartney blijkt wel degelijk de geniale, charmante, grappige en levenslustige man te zijn die ik dacht dat hij was.

  Op het moment zelf was het heel raar om te beseffen dat die daar stond, zo veel muziekgeschiedenis in één mens. Je moest er zo echt even inkomen, maar vanaf de eerste noten van “The Long and winding road” tot het einde was ik echt in heaven :)

  Ik heb mijn twee favorietjes gekregen (A day in the life & Golden slumbers), maar hij heeft alles gespeeld van The Beatles wat ik had durven hopen. Prachtige versies van Blackbird, Let it be en Something.

  Er staat een mooie recensie op De Redactie http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/cultuur%2Ben%2Bmedia/muziek/120329_McCartney_Wouter

  Ongelofelijk dat die man binnen 2 maanden 70 jaar wordt en moeiteloos 3 uur staat op te treden. Geweldig. Met andere woorden: GAAN WANNEER JE DE KANS HET ANNEBETH. GAAAAAN!

  Written by Patricia on 01 April 2012


 8. dat was dus idd ook een reden waarom ik het onbewust een beetje afgehouden heb, omdat ik bang ben om teleurgesteld te worden. The Beatles zijn legendarisch, ik ben al fan sinds m’n 8ste ofzo toen ik Abbey Road grijsdraaide. En ergens voelt het raar om naar Beatles nummers te gaan kijken uitgevoerd door alleen McCartney, kweenie waarom. Maar ik ben blij dat het fantastisch was en nu wil ik echt gaan! Hoe deed ie de harmonieën dan?? :D

  Written by annebeth on 01 April 2012


 9. Hij speelt gewoon al tien jaar met een andere band, die dat repertoire nu ook wel vanbinnen en vanbuiten kent. Het is nooit helemaal hetzelfde natuurlijk, maar wel the closest thing :) ‘k had een beetje een now or never gevoel…Ik zou nu echt op een vliegtuig springen om ‘m nog eens te zien. Ik heb een vrij goeie versie van Blackbird op mijn gsm staan, zal ‘m vanavond eens uploaden ;)

  Written by Patricia on 01 April 2012


Leave a comment