Comments

7
 1. Me love me a good denim shirt!

  Written by Marijs (@VMarijs) on 22 November 2011


 2. Suggesties waar je een goed denimshirt met mooie vorm kan scoren?? Thank you!

  Written by Sofie on 22 November 2011


 3. Ik heb het mijne ooit bij H&M gekocht en ben er heel tevreden van. Het is niet zo’n dik en heeft meer het gevoel van katoen, wat voor mij echt het beste aanvoelt.
  Het hangt er natuurlijk ook vanaf hoe veel geld je wil spenderen :) Het patchwork hemd is bijvoorbeeld van Isabel Marant van dit seizoen (kost zo’n 450 euro) en Asos heeft een hemd op de markt gebracht dat er nogal fel op “geïnspireerd” is (dat kost je iets meer dan 50 euro). (Je vindt de links naar beide hemden in mijn artikel hier http://belmodo.tv/mode/fashion-news/2011/11/18/isabel-marant-the-patchwork-denim/)

  Asos heeft sowieso wel een aantal toffe modellen. Ik denk dat het belangrijkste bij het kiezen van een jeanshemd is dat het vooral goed zit aan je schouders. Als je dan de mouwen opstroopt tot aan de ellebogen (zoals alle dames hierboven zo vakkundig gedaan hebben:)) en je silhouet in balans brengt door in te snoeren op de taille of heup (again zoals hierboven), kan je eigenlijk met de meeste modellen wel iets doen.

  Written by Patricia on 22 November 2011


 4. it may look easy, but it is not! denim is so so hard to wear! i have a stiff denim kind of blouse and i have no idea how to wear it! love it because it is a gorgeous piece but a hell to style! so this is a fabulous inspiration

  Written by absolutely mrs k on 22 November 2011


 5. @abfabmrsk That’s why i prefer the coton texture of mine :p It’s a lot easier to combine I guess

  Written by Patricia on 22 November 2011


 6. @abfabmrsk and @patricia, I have the same thing. I have a very light denim shirt that it a soft cotton and love it. It much more flattering if you have a little bit of shape in your body ;) The though denim is more difficult on that matter.

  Written by Marijs on 23 November 2011


 7. lovely!!!

  Written by blog mode paris on 17 February 2012


Leave a comment