Ella & Louise craves for…

8 comments

These pink trousers from Zara. Do Want. With capitals.

Related posts:

Gisele Bundchen in Vogue China
Lost in the woods
Egyptian Waters

Comments

8
 1. Stunning!

  Written by thestreetfashion5xpro on 28 February 2011


 2. I agree, zalige broek!!! Maar ook wel een geweldige cardi

  Written by Marijs on 28 February 2011


 3. Prachtige combinatie !! Ik zou voor de volledige outfit gaan !!

  Written by Machteld on 28 February 2011


 4. Hoe toevallig, ik heb voor volgende week een blogpost klaarstaan met ook enkel deze foto in omdat ik die broek zo ongelofelijk mooi vind! Ik vond hem echt te mooi om er niets over te schrijven, maar ik zeg het maar even om misverstanden te vermijden ;)

  Maar dus, ik moet en zal deze broek hebben :)

  Written by Imelda on 28 February 2011


 5. @Imelda: Ik heb ‘m gepast in zara vorige week en hij zat ook nog eens ongelofelijk goed, alleen was de broekzak dubbel gestikt en was dat de laatste in mijn maat, hopelijk zijn nog niet alle zara’s geplunderd ;)

  Written by Patricia on 28 February 2011


 6. Ik vrees er toch een beetje voor… Online is de broek ook nog maar beschikbaar in 2 of 3 maten!
  Zo jammer dat je de broek niet kon meenemen dan!

  Written by Imelda on 28 February 2011


 7. Pats, ik zal eens kijken in Parijs of ik ‘em vind voor je! Welke maat moet je hebben?

  Written by Kim on 28 February 2011


 8. And they’re mine! :) Finally bought them in pink and in blue, love them so…

  Written by Marijs on 08 March 2011


Leave a comment